Algemeen

Ontvangst Jeugdhoogheden door burgemeester Patrick Welman
Basisscholen in Oldenzaal hebben toch (zomer)carnaval

OLDENZAAL - Op woensdagmiddag 30 juni jl. ontving burgemeester Patrick Welman de jeugdhoogheden van diverse basisscholen in het stadhuis. 

Het carnaval in onze boeskoolstad ging dit jaar niet door. Dit jaar geen Kinderwagenoptocht en Grote Twentse Carnavalsoptocht. Ook alle andere feesten gingen niet door. Maar gelukkig is er op verschillende basisscholen in Oldenzaal toch (zomer)carnaval gevierd. Reden voor burgemeester Patrick Welman om de jeugdhoogheden uit te nodigen. 

Hij was heel benieuwd naar de verhalen van de hoogheidjes en had vele vragen voor ze. Zo wilde hij graag weten hoe zij het (zomer)carnaval gevierd hebben? Hoe ze gekozen zijn? Wat zij het leukste om te doen vonden en of ze nog tips hebben voor hun eventuele opvolgers. Allemaal vragen waar hij woensdagmiddag 30 juni jl. onder het genot van een drankje en wat lekkers het antwoord op heeft gekregen. 

Een feestje bouwen in de raadzaal met veel mensen en muziek mocht nog niet en niet alle scholen hebben dit jaar carnaval gevierd maar bij de Nutsschool, de Franciscusschool, OBS De Linde (locatie de Thij), De Maten en De Wendakker heeft men wel (zomer)carnaval gevierd. De burgemeester en de hoogheden kunnen terugkijken op een leuke middag. 

 

Uw reactie