Algemeen

Ontmoet de Sint in zijn kasteel vanuit je eigen huis

Fotograaf: RTV Borne, Rafael Bisaku

BORNE - Tijdens de coronaperiode moet iedereen voorzichtig zijn. Daarom krijgt de kamer van Sinterklaas in het Kasteel een upgrade. Verras je kinderen, familie, vrienden of collega’s met live videobellen met de Sint en Pieten. In het grote kasteel zijn de Pieten druk bezig met het inrichten van de kamer voor Sint. Er wordt een videoverbinding klaargelegd waarbij je Sinterklaas ziet met een sfeervol aangekleed decor. 

De kamer is ingericht met vrolijke pakjes, tekeningen van de kinderen, een boekenkast en misschien wel schoentjes bij de haard. Gezellig videobellen met Sint en de Pieten, zo kan iedereen op een veilige manier contact hebben met Sinterklaas.

Gepersonaliseerde reep
Naast het normale videobellen, kun je ook kiezen voor een kleine upgrade met een gepersonaliseerde reep “speculaas-chocolade” van Zeut. Twee dagen voor de Sint call kun je dit ophalen in de winkel van Zeut in Borne. Zo help je ook de lokale ondernemers!

Reserveren
Na je reservering ontvang je een bevestigingsmail met instructies en een vragenlijst voor informatie in het boek van Sinterklaas. Uiterlijk 2 dagen van tevoren sturen Sint en Piet een link om deel te nemen aan het Zoomgesprek. Download alvast de Zoom app op je laptop of tablet. 

Voor meer informatie: https://sintinborne.nl/videobellen-met-sint-piet/