Algemeen

Nu ook elektrische choppers te huur bij Smikkel in Zenderen!

Door Hans Kamphuis

 

Vanuit Zenderen kun je nu ook de mooie omgeving gaan verkennen op een stoere E-chopper. Met deze elektrisch aangedreven ‘low rider’ voor één persoon val je wel op in het Twentse landschap en de dorpen. Deze E-chopper is gebaseerd op het uiterlijk van een Amerikaanse motorfiets (zie foto) en is makkelijk bestuurbaar. De chopper heeft een maximumsnelheid van 25 km per uur, kan circa 45 km bereiken op een volle accu en is geruisloos! 

 

Nieuw is het, dat je deze choppers nu ook kunt huren vanuit een depot in Zenderen. Reserveren en boeken van een chopper, voor 2 of meerdere uren of een hele dag kun je eenvoudig online via de website www.actieftwente.nl

 

Bij het mooie Restaurant en Pannenkoekenhuis Smikkel in Zenderen, haal je eenvoudig je geboekte chopper op. Vooraf kun je nog even heerlijk genieten van een kop koffie op het terras of binnen in het restaurant of wat lekkers meenemen voor onderweg? Ook na het verkennen van een deel van Twente met de E-chopper, kun je hier lekker nagenieten met een drankje en een hapje!

 

Het depot in Zenderen, bij Smikkel, aan de Hertmerweg 45A, is dagelijks geopend op basis van reservering. Je ontvangt bij je chopper een goede uitleg en een leuke route. Daarmee kun je gemakkelijk en relaxed een mooie route rijden door het Twentse landschap op je gehuurde E-chopper! Een mooie, nieuwe ervaring opdoen, samen met je vrienden!   

 

Kijk voor meer informatie over de verhuur van de E-choppers in Zenderen: www.actieftwente.nl. Via de QR Code bij dit artikel kun je ook snel op de website komen van Restaurant en Pannenkoekenhuis Smikkel én voor de verhuur van de E-choppers.