Algemeen

Minke Bloemhof aan de slag als Cultuurmakelaar in gemeente Tubbergen

TUBBERGEN – Door de gemeente Tubbergen is Minke Bloemhof aangesteld als Cultuurmakelaar. Ze vervult deze functie sinds afgelopen augustus, in eerste instantie voor de periode van twee jaar. Het totale cultuurveld, amateur en professioneel, kan en mag vanaf nu gebruik maken van haar diensten. Minke Bloemhof is er voor het leggen van verbindingen tussen bestaande culturele instellingen, amateurverenigingen en niet georganiseerde muzikanten en kunstenaars in de gemeente Tubbergen. Als Cultuurmakelaar helpt ze het gehele cultuurveld met informatie en advies, adviseert ze tijdens een-op-een gesprekken en denkt ze mee met culturele projecten en evenementen.

“De sector wordt voortdurend uitgedaagd om kennis te delen, nieuwe vormen van samenwerking aan te gaan en zich actief te profileren als uithangbord van een creatieve stad. Er gebeurt al ontzettend veel in de gehele regio en er zijn veel initiatieven waar ik als Cultuurmakelaar kan bijdragen. Als actieve verbinder en als digitale loketfunctie om vragen te beantwoorden”, vertelt Bloemhof. Daarbij onderhoudt ze het contact met de gemeente en met bestaande cultuurplatformen.

 

Afspraak
Dus heeft u een mooi nieuw plan en zoekt u partners? Bent u op zoek naar informatie over subsidiemogelijkheden? Loopt u tegen problemen aan die u niet zelf kan oplossen? Wilt u uw evenement veranderen of verbeteren? Wilt u uw vereniging of organisatie veranderen of verbeteren? Heeft u vragen of ideeën, ziet u kansen of problemen en zoekt u mogelijkheden of oplossingen dan denkt de Cultuurmakelaar graag actief met u mee. Neem contact op met Minke Bloemhof, dan maakt ze graag een afspraak. Tel. 06-86878521 of mailadres: m.bloemhof@concordia.nl Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.