Algemeen

Martijn ter Duis doet bijzonder aanzoek aan zijn vriendin Kimberley Hemme

DENEKAMP - Vrijdagavond 18 november heeft Martijn ter Duis zijn vriending Kimberley Hemme op een wel heel ludieke wijze ten huwelijk gevraagd. Kimberley was deze dag jarig en als verrassing had Martijn de kinderen meegenomen om zogenaamd het ’cadeau’ op te halen. In werkelijkheid werden de kids (Lynn en Sepp) op een andere locatie in Denekamp in passende kledij omgetoverd en klaar gemaakt voor een feestelijke stoet.

Aan de Schiltmanweg 6 in Denekamp ligt Minicamping & Boerderijappartementen Het Brook van de familie ter Duis. Eenmaal bijna ter plaatse aan de Schiltmanweg, werd Kimberley naar buiten gelokt met een smoes waarbij ze getuige was van een prachtig tafereel: met veel zwaailampen kwam Steghuis Transport, waar Martijn in het dagelijks leven als chauffeur werkzaam is, met vier trucks sterk aanrijden. Met drie begeleidende losse trucks die de prachtig bestickerde trailer belichtten.

Geheel in stijl kwam Martijn met Lynn en Sepp naar Kimberley toelopen met achter hun een imposante truck met daarop de vraag: „Kimberley, wil je met me trouwen?” Het antwoord was een volmondig  ja. Met familie en vrienden als getuige van deze bijzonder mooie gebeurtenis was het een avond om niet meer te vergeten.