Algemeen

Marcant Summer Basketbal Camp

TUBBERGEN -  In de zomervakantie van afgelopen jaar hield Jolly Jumpers een summercamp. Dit was een groot succes aldus de organisatie en deelnemers. Wegens dit succes wordt er een tweede editie gehouden. Dit jaar is het op 14 en 15 augustus. Tijdens dit camp is er aandacht voor persoonlijke verbetering, maar natuurlijk ook voor het plezier.

Zaterdag 14 augustus

Onder leiding van trainer Wim van Ek, die enkele jaren nationale teams training heeft gegeven, Lace Strong (Amerikaanse speler die in Nederland heeft gespeeld) en Jugglers trainer Constant van Loenen begint op zaterdag de training. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Tussen de middag wordt er voor een lunch gezorgd.

Zondag 15 augustus

Zondag staat de selectie van Dames 1 en de staff voor de deelnemers klaar. Zij hebben een leuke clinic voorbereid. Natuurlijk wordt er afgesloten met een aantal wedstrijdjes, om het geleerde in de praktijk toe te voegen. Verdere invulling van de dag blijft een verrassing. Ook de zondag duurt van 10.00 tot 16.00 uur, met tussendoor een lunch. De afsluiting vindt plaats bij Marcant in Tubbergen. 

Kidsclub special

Zondagochtend is er tevens een speciale kidsclub training voor kinderen in de leeftijd van vier tot zes jaar.

Kosten

De bijdrage voor de Basketbal Summercamp bedraagt € 5,- voor een dag en € 7,50 voor twee dagen. Dit is inclusief deelname, campshirt, lunch en afsluiting bij Marcant. 

Aanmelden

Ga naar de website www.jollyjumpers basketbal.nl/summercamp om je aan te melden. 

Geen lid van Jolly Jumpers? Niet getreurd, iedereen is welkom en meld je gerust aan met een vriendje/vriendinnetje. Aanmelden kan tot 1 augustus aanstaande. 

Foto’s: Richard Steggink

Uw reactie