Algemeen

Ludieke actie tijdens huwelijk Marthijn en Marianka

DEN HAM - Heel Den Ham en omgeving kon het zien: Marthijn Binnenmars en Marianka van den Hoeven zijn afgelopen vrijdag 4 juni getrouwd. Een vliegtuig met daarachter de tekst: “Marthijn en Marianka getrouwd” zorgde ervoor dat niemand dit heugelijke feit kon ontgaan.

Iedereen die Marthijn Binnenmars en Marianka van den Hoeven kent, weet dat ze wel van feestvieren houden. Hoe groter hoe mooier! Maar een groot trouwfeest zit er nu niet in. Het huwelijksfeest is een jaar uitgesteld, maar getrouwd werd er wel afgelopen 4 juni.

Vliegtuig met spandoek
De familie van de bruidegom wilde dit huwelijksmoment natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De hele familie was het er over eens, het moest iets ludieks zijn. Dat hoort helemaal bij Marthijn en Marianka. En zo gebeurde het, direct na de huwelijksvoltrekking vloog er een vliegtuig over met spandoek om het bruidspaar zo op afstand te feliciteren. En natuurlijk keek heel Den Ham en omgeving mee!

14 jaar relatie
Want wie kent Marthijn en Marianka nu niet? Zo is de bruidegom bestuurslid van de plaatselijke voetbalclub en Marianka is aanvoerster van dames 1. Via dit team leerden beide elkaar ook kennen toen Marthijn het team onder zijn hoede had als trainer. Hun relatie duurt al meer dan 14 jaar. Mocht u ze niet kennen, dan is het zeker de moeite waard om deze twee mooie mensen een keer te ontmoeten! Via deze weg wenst de familie het bruidspaar alle geluk en moois toe aan De Rohorst 3a in Den Ham.

Uw reactie