Algemeen

Leerlingen de Meander beginnen 2022 met Nieuwjaarsontbijt

OOTMARSUM - De leerlingen van basisschool de Meander zijn 2022 op een heerlijke en gezellige wijze begonnen met een Nieuwjaarsontbijt. In elke groep genoten de kinderen van een super gezellig en ‘lekker’ begin van het nieuwe jaar. 

‘Ei-ndelijk’ naar school

Na drie weken Kerstvakantie gaf de regering vorige week groen licht dat de basisscholen en het middelbaar onderwijs weer open mochten gaan. Door de toenemende positieve Coronagevallen zijn een week voor Kerst de scholen dichtgegaan, omdat daar op dat moment de meeste besmettingen plaatsvonden. Vele leerlingen baalden daarvan, maar in het nieuwe jaar mocht het gelukkig weer. Dat was heel mooi terug te vinden op één van de hapjes, die de kinderen meenamen naar hun klas. ‘Ei-ndelijk naar school’ geschreven op een ei en heel toepasselijk voor de start van 2022 na de langere kerstvakantie.

‘Wat een lekkere hapjes’

De leerlingen en leerkrachten van de Meander zijn erg blij met alle hulp, die ze kregen om dit Nieuwjaarsontbijt tot een smakelijk succes te maken. De oudervereniging zorgde voor het drinken. Bakkerij Rien Schulten sponsorde maar liefst 600 broodjes en de Plus Markt uit Vasse 16 broden. De leerlingen namen allerlei lekker dingen van huis mee, waaronder vleeswaren, eitjes, nieuwjaarsrolletjes enzovoort enzovoort. “wat een lekkere hapjes en heerlijk brood en drinken,” klonk veelvuldig in de lokalen van de Meander.

 Dankzij dit verrukkelijke ontbijt begonnen de leerlingen met een goed gevulde maag aan de eerste schooldag van 2022.

Iedereen hoopt dat de rest van dit schooljaar normaal mag verlopen met zo min mogelijk gevolgen van de nog steeds heersende Coronapandemie.