Algemeen

Kerst-brievenpost

MARIAPAROCHIE - Toen basisschool St. Alphonsusschool belde met de vraag aan de werkgroep zorg en welzijn of ze weer kerstbrievenbuspakketjes gingen verzorgen, was de werkgroep zorg en welzijn direct enthousiast. 

Vorig jaar heeft de werkgroep het initiatief genomen, maar de kinderen vonden het zo leuk om te doen dat ze graag weer aan de slag wilden. De kinderen stonden weer te popelen om mooie kaarten te maken voor de senioren in het Dubbeldorp. Dus de werkgroep heeft gekeken of ze nog een klein potje subsidie konden krijgen om er iets lekkers bij te doen en dat is gelukt. Bedankt Haella stichting! Toen heeft de werkgroep de schouders eronder gezet en zie hier, het is weer gelukt!

Wat hebben de kinderen weer mooie kaarten gemaakt. De werkgroep zorg en welzijn wenst iedereen fijne feestdagen en als ze een wens mogen doen voor het nieuwe jaar, wensen ze dat men weer samen kan zijn, gezellig bij elkaar. Het kan zijn dat ze toch 75-plussers zijn vergeten, bel de werkgroep dan, want ze hebben nog mooie kaarten, tel 06-51070002.