Algemeen

KBO Vasse verrast leden met een kerstpakket

VASSE - Een bijzonder jaar loopt op zijn eind. Het coronavirus heeft wel heel erg zijn stempel gedrukt op 2020. Ook KBO Vasse kwam hier niet onderuit en kon dit jaar slechts twee bijeenkomsten houden. Na februari zijn er zelfs helemaal geen activiteiten meer geweest. Toch wilde het bestuur van de KBO Vasse dit jaar niet ongemerkt afsluiten en bezorgde bij alle leden een goedgevuld kerstpakket.

Het bestuur wilde de leden vooral laten weten dat zij hen niet vergeten zijn. Dit leidde tot een smakelijke verrassing die thuis werd bezorgd. 

 

Gewaardeerde verrassing

In samenwerking met Ruben Droste van Plus in Vasse stelde het bestuur een kerstpakket samen met daarin allerlei levensmiddelen en lekkernijen. Van kerststol en een kerstbonbon tot een pakje roomboter en lekkere kerstkransjes. De bestuursleden bezorgden de kerspakketten persoonlijk thuis bij alle KBO leden. Vanzelfsprekend werden de coronaregels hierbij in acht genomen. Een verrassing was het kerstpakket zeker voor de leden. Zowel het gebaar als het pakket werden zeer gewaardeerd.

 

KBO Vasse maakt zich op voor gouden jubileum

Het bestuur van de KBO Vasse hoopt dat er in het nieuwe jaar weer bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Al gaan zij ervan uit dat het waarschijnlijk nog wel even zal duren voordat het zover is. De leden worden hierover persoonlijk per brief geïnformeerd. De KBO hoopt ondertussen vurig dat zij in juni 2021 wel samen het 50-jarige bestaan van KBO Vasse kunnen vieren.

De bestuursleden wensen alle leden een fijn kerstfeest en een goed 2021 toe. Zij zien ernaar uit om elkaar volgend jaar weer te ontmoeten in goede gezondheid.

Op de foto ziet u voorzitter Bernard Jacobs die een kerstpakket overhandigt aan een van de KBO leden.