Algemeen

Voor het Prinses Máxima Centrum

Jumbo’s Twenterand samen met Huls en Morris in actie!

TWENTERAND - Vanaf 1 januari verkopen Jumbo Vroomshoop, Den Ham, Vriezenveen en Westerhaar droge worst van Huls. Per zakje Huls droge worst komt er 1 euro ten goede aan het Prinses Maxima Centrum. Deze actie loopt tot en met 14 februari aanstaande. Op 15 februari 2022, Wereld Kinderkanker Dag, hoopt men een mooi bedrag bekend te kunnen maken! 

Meer informatie
Meer informatie op de website: https://www.maximaalinactie.nl/actie/monica-hofsink?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=prinses-maxima-centrum-foundation. Helpt u mee? Ieder bedrag is welkom! Via deze actiepagina kan er direct gedoneerd worden, eventueel ook anoniem!

Wie is Morris Hofsink?
Op deze website staat ook te lezen: “Mijn naam is Morris Hofsink, ik ben 6 jaar oud en woon met mijn ouders en twee zussen in Den Ham! Een tijdje geleden kreeg ik te horen dat ik Acute Lymfatische Leukemie heb met een specifieke afwijking; het Philadelphia-chromosoom. Inmiddels ben ik ruim 14 maanden onder behandeling in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Het Prinses Maxima Centrum is een kinderziekenhuis waar alle kinderen van 0 t/m 18 jaar in Nederland behandeld worden als ze kanker hebben. Ik heb het eerste jaar veel in het ziekenhuis gelegen. Door de chemo’s die ik kreeg zat ik vaak laag in mijn weerstand. Ik werd vaak misselijk door de chemo’s en de medicijnen. Ik was in de eerste maanden afhankelijk van sondevoeding, omdat ik geen zin had in eten of niet kon eten door de bijwerkingen van de chemo’s. Ik kon ook lange tijd niet lopen, omdat mijn spiermassa ontzettend was afgenomen. Stapje voor stapje, met de nodige ups en downs, ging het steeds iets beter. De behandelingen slaan gelukkig aan, maar ik ben nog niet klaar met de behandelingen.”

En tot besluit: “In totaal duren de behandelingen twee jaar en tot die tijd gaan de chemo’s en medicatie door. Inmiddels heb ik gelukkig voor het overgrote deel weer goede dagen en kan ik weer lekker naar school gaan. Mijn ouders, zussen en ik willen graag ons steentje bijdragen en zoveel mogelijk geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum. Helaas krijgen er in Nederland ieder jaar ongeveer 600 kinderen kanker. Niet alle kinderen worden daarvan beter. Het Prinses Maxima Centrum heeft als doel in de toekomst alle kinderen met kanker beter te maken.”