Algemeen

Jeroen Groendiensten viert tienjarig bestaan

MANDERVEEN - Tien jaar geleden besloot Jeroen Oosterik een eigen onderneming te beginnen onder de naam Jeroen Groendiensten. Vanaf de eerste dag bleek deze stap de juiste. Met zijn passie en bevlogenheid in combinatie met een ongekende dosis werklust bouwde hij snel een vaste klantenkring op.

Geen Flantuut’n

De afgelopen tien jaar hebben Jeroen veel bijzondere momenten opgeleverd. “Als ik ze allemaal eens op zou schrijven dan levert dat een vuistdik boek op”, vertelt Jeroen. “Maar dat ga ik niet doen. Ik laat iedereen in zijn waarde zoals ze ook mij in de waarde laten.” Zijn markante persoonlijkheid levert bij klanten tijdens de eerste kennismaking nog wel eens een verbaasde blik op. “Maar het ijs is altijd snel gebroken.

Bij de koffie worden mij vaak hele persoonlijke dingen verteld. Dat maakt mijn werk ook zo bijzonder.” 

Ruim aanbod diensten

De dienstverlening van Jeroen is door de jaren heen snel gegroeid. “Of ze nu bellen voor een verstopte dakgoot, onkruidbestrijding of de aanleg van een complete tuin, ik ben er voor ze.” Ook het gereedschap waarmee Jeroen werkt heeft een metamorfose ondergaan. Maakte hij in de beginjaren nog veel gebruik van zijn spierkracht, inmiddels is dit grotendeels vervangen voor machines. “Ik ben trots wat ik in tien jaar heb opgebouwd en wil mijn klanten bedanken voor het vertrouwen.”

Op eigen wijze

Typerend voor het ondernemen van Jeroen op zijn wijze zijn de handgeschreven factureren. Evenals de indeling van zijn bus en het op voorraad hebben van materialen. Vraag Jeroen naar gereedschap of materiaal zoals een slangklem en hij weet exact waar deze ligt in zijn goed-gevulde bus waarmee hij de klanten bezoekt.

Vier mee met Jeroen

Op zaterdag 4 maart geeft Jeroen op geheel eigen wijze een feest om zijn tinnen                      ondernemersjubileum te vieren. Via deze weg wil hij klanten, leveranciers en bekenden    uitnodigen om aanwezig te zijn. Evenals zijn vijftigste verjaardag zal dit ook een feest worden waar nadien met veel plezier op teruggekeken wordt. Er is live muziek en genoeg voor de inwendige mens. Het feest begint om 20.30 uur bij Zaal Peddemors in Manderveen.