Algemeen

Jaarlijkse traditie bij Muziek-theater Servus Almelo

ALMELO - Ook dit jaar treedt Muziektheater Servus weer op met een vrolijke Sinterklaasmusical: ‘De Speelgoedfabriek’. Het is een kindvriendelijk verhaal van zo’n 45 minuten met veel liedjes en leuke dansjes waar jong en oud van kunnen genieten. De voorstellingen zijn op zondag 28 november a.s. om 13.00 en 15.00 uur in de Herman Finkerszaal van Theater Hof 88 in Almelo. Voor meer info en kaartjes zie de website www.hof88.nl.

In de speelgoedfabriek komen de verlanglijstjes binnen per post, maar ook steeds vaker via social media. Hoofdpiet en de twee technici uit de fabriek zijn hopeloos ouderwets en vinden dit maar niks. “TikTok? Instagram? Wat moeten we daarmee?” Maar als alleen de verlanglijstjes per post worden behandeld, krijgen niet alle kinderen cadeautjes… Gaan ze uiteindelijk met hun tijd mee of blijven ze volhouden?

Vanaf 2007 verzorgt Muziektheater Servus uit Almelo voor personeelsverenigingen van diverse bedrijven en organisaties de Sinterklaasmusical. Vanwege de coronamaatregelen verzorgen de 14 Pieten en de Sint zogenaamde ‘Drive thru’s’ voor de bedrijven uit o.a. Almelo en Hengelo. De kinderen kunnen dan buiten naar de dansjes en liedjes luisteren.

Net als in 2019 is de volledige Sinterklaasmusical dit jaar weer voor iedereen binnen in het theater te zien. Kaartjes voor deze voorstelling(en) op 28 november kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar bij de kassa van Theater 88 of via www.hof88.nl. Uiteraard zijn alle op dat moment geldende coronamaatregelen voor dit optreden van toepassing.Muziektheater Servus bestaat sinds 1985 en telt ruim honderd leden. Meer informatie over Servus is te vinden op de website http://www.servus-almelo.nl.

Uw reactie