Algemeen

It’s beginning to look a lot like christmas!

OLDENZAAL - De binnenstad van Oldenzaal ziet er weer een stuk sfeervoller uit dankzij scholieren van de Oldenzaal basisscholen. Vol plezier en fanatisme hebben jongens en meisjes de vele kerstbomen in de binnenstad vol gehangen met hun zelfgemaakte kerstdecoraties.

Groep 6 van Basisschool De Esch kreeg de boom voor kledingwinkel Van Uffelen toebedeeld, goed in het zicht van de vele Oldenzalers die de kruising van de Deurningerstraat en de Steenstraat dagelijks passeren. Met oog voor het milieu kozen de vier leerlingen (die het geluk hadden dat zij als een van de weinigen uit hun klas mochten meedoen) ervoor om hun creaties van oude gerecyclede eierdozen te maken. De hele boom vol met gekleurde sterren, bellen en linten. En dat in slechts twee lessen tijd. Wauw!

Ook groep 4 van De Nutsschool pakte uit met een grote variëteit aan boomversiersels. De leerlingen van deze basisschool aan de Hengelosestraat gaven kleur aan hun boom voor Eetcafé De Tijd door middel van diverse tekeningen van sterren, kerstmannen, kerstballen, kerstbomen en natuurlijk Rudolph het rendier.