Algemeen

Inschrijving Heracles Soccer Camp voor meivakantie geopend

ALMELO - Heb jij ook zin om drie dagen heel veel voetbalplezier te beleven In de meivakantie? Dan is er goed nieuws: op 4, 5 en 6 mei a.s. komt Heracles Almelo naar AVC Heracles met een gaaf Heracles Soccer Camp. Dit camp wordt georganiseerd voor alle jongens en meiden in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen, ook als je (nog) niet op voetbal zit. Iedereen kan zich inschrijven.

Tijdens de Heracles Soccer Camp staan er verschillende techniek-, partij- en afwerkvormen op het programma. Naast begeleiding van gediplomeerde trainers staat het plezier tijdens de activiteiten in de vakantie voorop.
Wat kunnen deelnemers verwachten?
Tijdens het Heracles Soccer Camp krijg je je eigen Heracles Soccer Campstenue, er zijn Skill Games uit FIFA 21 (dit is nieuw), er zijn gezonde tussendoortjes en drinken, het camp wordt gegeven door gekwalificeerde trainers, na afloop krijg je een Heracles Soccer Campmedaille en je hebt kans op leuke voetbalprijzen. Kortom, veel voetbalplezier en leuke oefeningen.
Informatie/aanmelden
Wil je meer informatie of je aanmelden? Kijk dan op www.heracles.nl/soccercamps. Neem jij liever deel aan het Heracles Soccer Camp in de zomervakantie, dan is dat ook mogelijk. In de zomervakantie worden er verschillende edities georganiseerd, die dan eveneens via www.heracles.nl/soccercamps zijn te boeken.