Algemeen

Hoofdsponsor Oude Geerdink Tegels en Sanitair al 15 jaar trouw aan biljartvereniging BOG-KOT

Het is al weer vijftien jaar geleden dat Frank oude Geerdink van het gelijknamige tegel- en sanitairbedrijf uit Albergen het hoofsponsorschap toezegde aan Biljartvereniging Ons Genoegen. Dit werd in januari 2006 op ludieke wijze bezegeld in een badkuip in de showroom van Oude Geerdink met een handdruk van voormalig voorzitter Martin Sleumer en eigenaar Frank oude Geerdink (foto).

Ook na de fusie met de KOT (Krijt Op Tijd – Gemeente Twenterand) in 2016 veranderde er niets aan de samenwerking met Oude Geerdink en werd trouw ieder jaar de gebruikelijke bijdrage gedaan.

 

Frank, eveneens actief biljarter binnen de vereniging, heeft zijn naam verbonden aan beide groepen waarover de 26 teams zijn verdeeld zijn, namelijk groep Oude Geerdink Tegels en groep Oude Geerdink Sanitair.

 

Vorig jaar maart werd de competitie noodgedwongen stilgelegd door corona en ook dit seizoen moest na vijf speelronden de stekker er uit, omdat de horeca moest sluiten. Dit was gelukkig voor de biljartvereniging geen reden om de hoofdsponsor te verliezen. Oude Geerdink zal zijn sponsoring blijven voortzetten en daar is de BOG-KOT hem enorm dankbaar voor.

 

 

Inzet foto: in de badkuip Martin Sleumer en Frank oude Geerdink en staand wijlen PR-man Henk Koops.

Uw reactie