Algemeen

Gezellige drukte tijdens Lifestyle Fashion weekend

BORNE - Geen catwalk in de Grotestraat tijdens de vele modepresentaties in het Bornse centrum. Wel voor elke deelnemende middenstander een uitnodigende blauwe loper waarop etalagepoppen stonden. Deze waren aangekleed met de laatste mode.

 

De formule was dit jaar aangepast in verband met COVID-19, het was over drie dagen verdeeld, in plaats van alleen de koopzondag. Zo konden bezoekers al vanaf vrijdag kennisnemen van de laatste modetrends. Al die dagen was het dan ook gezellig druk in het centrum, waarbij vooral zondag de terrassen goed bezet waren. Er waren leuke muziekoptredens te horen en er was zelfs een kleine Live en Cooking op het Dorsetplein.

 

Alle drie de dagen hadden de modezaken in het centrum prachtig weer. En vooral zondag was het gezellig druk in het centrum. Op twee verschillende locaties traden Double Six en Spoonk op en ondertussen werd er geshopt. Josje Esseveld had net buiten haar zaak een tafel neergezet en maakte daar sjaals met een origineel motief. Zij is ook voorzitter van de detailhandel bij de BBO. “Van tevoren hebben we veel gepraat hoe we dit Lifestyle Fashion weekend op een passende manier, met de nodige afstand, konden organiseren. Daarin zijn we wel geslaagd. Als alles op één dag had plaatsgevonden dan was het wellicht problematisch geworden. Wij als ondernemers zijn blij dat het zo verlopen is, het was relaxt winkelen op deze wijze”, zo sluit Josje af. WA