Algemeen

Geslaagde reünie 75 jaar Hulzense Boys

HULSEN – Hulzense Boys bestond 4 september 2021 exact 75 jaar maar corona gooide dat jaar helaas roet in het eten. Gelukkig kon dat vrijdag 2 september ruimschoots goedgemaakt worden met een grootse reünie in combinatie met een tentoonstelling. Deze tentoonstelling in Sion is ook zaterdag 17 september nog te bekijken.

Voorafgaand aan de reünie kon men een wedstrijd aanschouwen tussen de veteranen van FC Twente en de veteranen van Hulzense Boys (All Stars). Vele mensen wisten de weg naar Sportpark Smidserve te vinden en het werd dan ook een ware happening met dank ook aan de weergoden.

Na deze wedstrijd konden (oud) leden van Hulzense Boys naar de reünie en de tentoonstelling. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt en heel veel mensen wisten de weg naar Sportpark Smidserve te vinden. Oude herinneringen van vroeger werden weer opgehaald en sommigen hadden elkaar al jaren niet meer gezien en/of gesproken. Het was een gezellig weerzien en louter positieve reacties volgden na afloop.

In de kelder van het naastgelegen Sion was een tentoonstelling te bezichtigen met allerlei foto’s, kleding, boekwerken, video’s etc. van de afgelopen 75 jaar. Deze tentoonstelling werd zeer druk bezocht.

De organisatie kan bijzonder tevreden terugkijken op dit evenement mede dankzij de grandioze organisatie.

Uw reactie