Algemeen

Gerwin Baan levert allerlei soorten snoep, van puntzak tot snoeptaart

RIJSSEN – Snoep. Gerwin Baan weet erover mee te praten. En niet alleen te praten, hij verkoopt het ook. Met als motto ‘Wees spontaan, koop snoep bij Baan’ ging hij zeven jaar geleden de snoepbusiness in. Rollen, puntzakken, losse snoep: Gerwin kan het leveren.

“De eerste fair waar ik snoep verkocht was de Winterfair op de Borkeld. Daar stond nog geen snoepkraam”, vertelt hij. Op zijn kraam lagen alle mogelijk rollen snoep. “Altijd de nieuwste soorten rollen”, benadrukt hij. Naast de traditionele blijvers als fruitella’s en king pepermunt liggen er ook rollen mentos met mintchocola en lakritz toffee, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Gerwin verkoopt ook puntzakken snoep, waaronder diverse exclusieve soorten toffees, onder andere meerdere soorten van Walkers. Ook voor losse snoep kunnen de liefhebbers bij zijn kraam terecht.

“Op aanvraag van bedrijven kom ik ook naar bedrijfsopeningen of personeelsfeesten”, vertelt hij. Voor verjaardagsfeestjes maakt hij kindertraktaties. Niet alleen zakjes snoep, ook snoeptraktaties aan een prikker. Altijd in overleg met de klant.

Dat geldt ook voor snoeptaarten, die hij op bestelling levert. “Mensen die een snoeptaart willen bestellen, moeten dat wel een paar dagen van tevoren doen. In een snoeptaart gaat best veel tijd zitten.”

Klanten kunnen bestellen via de website www.baansnoep.nl. Gerwin bezorgt de snoep in Rijssen zelf, buiten Rijssen via de post. “Van de opbrengst gaan er bijdragen naar goede doelen, zoals de zending”, geeft hij aan.

De snoepkraam van Gerwin Baan heeft inmiddels op veel fairs gestaan, van Koningsdag en winterfair tot de zendingsverkoop van de Gereformeerde Gemeente kerk.
Voor vragen of bestellingen is hij telefonisch bereikbaar: 06 5144 3610.