Algemeen

Genieten met de bourgondische fietsroute
een route om van te watertanden

DE LUTTE - De nieuwe bourgondische fietsroute is vanaf woensdag 18 augustus a.s. te reserveren bij Tourist Info De Lutte. Culinair genieten en ontspannen fietsen, een geslaagde combinatie die mogelijk is in de Schatkamer van Twente. Onderweg is er genoeg te ontdekken en te proeven en neem je o.a. rustpauzes bij klompenmakerij Koop, ijsboerderij ’t Loaboerke, boerderijwinkel de Veldmaat en fruitboerderij ’t Duvelshofke en als afsluiter genieten van een hapje en drankje op het terras bij ’t Kruisselt. Zo kun je de inspanning perfect combineren met ontspanning.

Vanaf 18 augustus van woensdag t/m zaterdag kunnen de liefhebbers er voor deze Boergondische fietsbelevenis op uit trekken in de Schatkamer van Twente. Geniet samen met je partner, familie, buren, vrienden en/of vriendinnen van de prachtige landelijke omgeving en heerlijke lekkernijen. Met wie ga jij op dit fietsavontuur?

De afstand van deze route is ca. 30 kilometer en laat je kennismaken met het Boergondische buitengebied van De Lutte en Losser. Geniet van de prachtige natuur, bosrijke omgeving en natuurlijk de mooie en bijzondere plekjes om even te pauzeren. Deze route wordt aangeboden door Tourist Info De Lutte-Losser in samenwerking met Hotel ’t Kruisselt.

Hoe deelnemen?

Om te kunnen deelnemen aan de Boergondische fietstocht kun je de route met bijbehorende consumptiebonnen kopen in het toeristisch kantoor in De Lutte aan de Plechelmusstraat 14.

Voor een route met consumptiebonnen betaal je €17,50 p.p. 

De route is beschikbaar van woensdag t/m zaterdag.

Starten kan tussen 09.00 en 12.00 uur.

Graag vooraf reserveren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tourist Info De Lutte-Losser, tel. 0541-551160, www.visitdeluttelosser.nl of per mail, info@visitdeluttelosser.nl.