Algemeen

Feestelijke uitreiking diploma’s op Reggesteyn, ondanks corona!

RIJSSEN – Een grote en niet te missen welkomstboog bij de hoofdingang van Reggesteyn Rijssen gaf aan waar de leerlingen en hun gasten verwacht werden. Ruim zeventig leerlingen van Reggesteyn kregen afgelopen week hun diploma uitgereikt. Ondanks de coronamaatregelen werd het toch een feestelijke uitreiking, met opgehangen foto’s en versieringen, toespraken, statafels en een drankje.

 

De leerlingen werden groepsgewijs uitgenodigd. Elke leerling mocht twee ouders/verzorgers meenemen. Bij de hoofdingang werden de gasten opgevangen door verkeersregelaars. Via de rode loper ging men de school binnen, waar een glaasje alcoholvrije champagne klaarstond.

 

Daar stonden ook de ‘tekentafels’ met een pen en een map met het diploma. Na een kort welkomstwoord door de unitleider en een presentatie van de mentor tekenden telkens vijf leerlingen, elk aan een tafel, voor de ontvangst.

Per groepje gingen de geslaagden met hun ouders terug naar de auto. Ze krijgen een borrelplankje mee voor thuis en krijgen van hun mentoren een heldenportret, een hoodie en een cadeautje mee.
De tafels worden schoongemaakt, er worden borrelplankjes klaargelegd en de volgende groep leerlingen is welkom!

 

Uw reactie