Algemeen

Feestelijke opening Het Rembrandt

NIJVERDAL - Het Rembrandt, locatie voor revalidatie en herstelzorg in hartje Nijverdal, is feestelijk geopend. Na openingswoorden van Ina Kerkdijk (directeur woonzorg van ZorgAccent), Erik Mijnhart (eigenaar van het gebouw) en Aline Polen (raad van bestuur ZorgAccent), was als laatste de beurt aan buurtbewoner de heer Krukkert.Naast het bedenken van de naam ‘Het Rembrandt’ heeft hij ook een passend gedicht geschreven over de locatie waar vroeger een school was gevestigd.

Na deze voordracht werd door het luiden van een ouderwetse schoolbel, het pand officieel geopend door twee medewerkers van het zorgteam van ZorgAccent.

ZorgAccent heeft haar revalidatieafdeling verhuisd van woonzorglocatie Krönnenzommer naar Nijverdal. Achter het Medisch Centrum, aan het Rembrandtplein staat nu een pand voor geriatrische revalidatiezorg en eerstelijns verblijf.

Het Rembrandt bestaat uit twee lagen, waarin behalve 36 kamers voor cliënten ook meerdere behandelkamers, werkplekken voor zorgmedewerkers, een gezamenlijke huiskamer en andere faciliteiten zijn opgenomen.

Uw reactie