Algemeen

Fakkels voor Stichting Leergeld

OLDENZAAL - Deze maand start de Ronde Tafel 89 uit Oldenzaal met de actie “Leergeld-fakkels”. Lokaal geproduceerde Zweedse fakkels worden verkocht en de volledige opbrengst uit deze actie komt ten goede aan de stichting Leergeld.

Stichting Leergeld

Stichting leergeld is een  organisatie, die wil voorkomen dat kinderen sociaal uitgesloten worden wanneer ze opgroeien in een gezin dat het financieel heel moeilijk heeft. De steun van de lokale leergeld stichtingen geeft deze kinderen de kans om mee te doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. En daardoor kunnen kinderen ondanks een moeilijke financiële thuissituatie toch gewoon mee doen op school en daarbuiten.

Leergeld-fakkels

Deze actie is specifiek gericht op de Oldenzaalse 1e-, 2e-, en 3e-jaars leerlingen te voorzien van een goed gevulde schooltas voor het begin van het schooljaar 2022-2023. Dit bespaart de kinderen een achterstand en geeft ze de mogelijk volop mee te doen op school.

De bijzondere fakkels die voor deze actie worden verkocht zijn in Twente gemaakt uit duurzaam hout gemaakt, en met de hand geselecteerd door uw eigen Oldenzaalse tafelaars. Alles om voor u en uw tafelgenoten een mobiel en knus haardvuur te kunnen verzorgen.

Voor slechts € 9,99 zit u er deze winter warm bij en gunt u een kind in uw eigen omgeving een warme start van het schooljaar! Daarom des te meer een leuke give away voor de feestdagen. Bestel via www.fakkelsvoorleergeld.nl.

Reacties

Willen graag een bestelling  doen voor drie fakkels.

Adres is Wijntjeskamp 2, Oldenzaal 

Bij deze een bestelling voor twee Zweedse fakkels.