Algemeen

ETC-gamedagen voor kinderen in het FUN-IE-FIT
Gamen op nieuwe Xbox en playstation

ALMELO - Een leuk vooruitzicht voor deze meivakantie: op dinsdagmiddag 4 mei en donderdagmiddag 6 mei kunnen kinderen van de basisscholen in de gemeente Tubbergen terecht in het gamecentrum FUN-IE-FIT. Ze mogen dan gamen op de nieuwste spelcomputers van Playstation en Xbox, met daarop ook de allernieuwste games. Dankzij een gulle gift van het bedrijf Enrichment Technology Company kost de entree maar €1,00 en daarvoor krijgen alle gamers ook nog wat lekkers te drinken.

ETC schonk De Klup Twente eind vorig jaar €2500,00 om in 2021 in alle schoolvakanties de deuren van het gamecentrum FUN-IE-FIT te openen voor kinderen van de basisscholen in Almelo en omgeving. Daarom zijn er ook in deze meivakantie ETC-gamedagen.
Omdat De Klup Twente begin dit jaar ook giften kreeg van het SOWECO-personeel en het Roggekamp Peitsch Fonds, is het gamecentrum FUN-IE-FIT helemaal up-to-date. Met de bijdrage van SOWECO werden de nieuwe Playstation en Xbox spelcomputers aangeschaft en met de gift van het Roggekamp Peitsch Fonds zijn ook de meest recente games verworven, zoals Watch Dogs Legion, Call of Duty, One Paw Patroll, Lego Harry, Super Mario 3D, Animal Crossing, Super Smash, Fitness Boxing en uiteraard de nieuwste Minicraft.

Omdat de coronapandemie nog altijd niet onder controle is, is vrije inloop niet mogelijk. Kinderen die graag willen komen, moeten zich even met een appje of mailtje aanmelden, dan wordt een plekje voor ze gereserveerd. Ouders mogen ook (nog) niet naar binnen. Kinderen moeten hun handen bij de ingang ontsmetten en in het FUN-IE-FIT wordt anderhalve meter afstand bewaard door de begeleiding.

Het gamecentrum FUN-IE-FIT is gevestigd in het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan 2 in Almelo. De gamedagen zijn van 14.30 – 16.00 uur, bij grote belangstelling tot 17.00 uur.

Opgave: raoul@deklup.nl
06 16 92 43 90.