Algemeen

Elephant Parade Losser: Olifant ‘Jan’
Spot jij alle kleurrijke olifanten tijdens de Elephant Parade?

LOSSER - De vorig jaar zo succesvolle Elephant Parade gaat dit jaar op herhaling en verspreidt zich nu over heel Noordoost-Twente. In totaal staan circa 70 olifanten op vele bijzondere plekken en alle olifanten zijn met elkaar verbonden en staan ingetekend op een handige overzichtskaart met auto-, wandel- en fietsroutes (gratis verkrijgbaar bij Tourist Info). 

Prachtig gedecoreerde olifanten worden in de buitenlucht geëxposeerd met als doel het beschermen van de met uitsterven bedreigde Aziatische olifant.  Bij het Aleida Leurinkhuis in het centrum van Losser is deze prachtig gedecoreerde baby-olifant ‘Jan’ te bewonderen, geadopteerd door Centrum Management Losser.  Ontdek kleurrijk Losser en struin door de sfeervolle straten. Losser heeft een scala aan unieke winkels, gezellige terrassen en meer.

Er zijn in het dorp vele leuke acties als een kleurplaatwedstrijd, letter speurtocht, foto-puzzeltocht, bijpassende menu’s, wandel- en fietsroutes en een autobingo kaart aan de Elephant Parade gekoppeld. Elephant Parade is t/m zondag 31 oktober 2021 te bezichtigen. Beleef het in Losser!

Parkeren: GRATIS

Facebook CentrumLosser