Algemeen

Eierzoeken en eiertikken op eerste paasdag
12.30 uur op ‘De Bleek’

LOSSER - Goed nieuws! Op eerste paasdag organiseert de Scouting Dr. Ariënsgroep weer het jaarlijkse eierzoeken en eiertikken. Gelukkig kan deze mooie Losserse traditie weer doorgaan. De afgelopen twee jaar kon dit helaas door de coronamaatregelen niet. 

Alle 4, 5, 6 en 7-jarigen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze leuke activiteit. Om 12.30 uur gaan zij samen met de paashazen op zoek naar de verstopte eieren op het veld bij de Bleek. Via de hoek van Sportlaan en Scholtinkstraat is het veld op de Bleek bereikbaar. Deze activiteit is niet alleen voor de kinderen leuk. Ook ouders, opa’s en oma’s of andere belangstellende genieten elk jaar van schouwspel om de kinderen met de paashazen op het veld rond te zien zoeken, kruipen of spelen. Per leeftijdscategorie liggen er heel veel eieren verstopt. Voor de kinderen die de zilveren eieren vinden is er een mooie prijs.

Wanneer alle eieren zijn gevonden gaat het eiertikken van start, waarvoor ieder kind een hardgekookt kippenei nodig heeft. Aan het eind is er voor iedere deelnemer iets lekkers om mee te nemen naar huis.

Tot eerste paasdag!