Algemeen

Een warme eindejaarsgroet van het stadsbestuur en jeugdraad

OLDENZAAL - In heel Oldenzaal werden op donderdag 30 december jl. heerlijke oliebollen uitgedeeld door leden van het college, raad en jeugdraad. Zij bezochten inwoners en organisaties die deze oudejaarslekkernij hadden verdiend omdat ze zich altijd fantastisch inzetten voor een ander, zonder er zelf iets voor terug te verwachten. Een welverdiende blijk van waardering!

Eerder plaatste de gemeente een oproep: wie verdient er volgens u een zak lekkere oliebollen? Er kwamen vele hartverwarmende suggesties binnen: een buurman die altijd klaarstaat om het onderhoud in de buurt te doen, het RIBW team die mensen begeleidt met een psychische kwetsbaarheid, een echtpaar die boodschappen doet voor de buren, een bewonerscommissie die allerlei activiteiten organiseert, vrijwilligers bij manage Boerskotten, en nog veel meer.

Vele mensen en organisaties in Oldenzaal zetten zich elke dag weer voor de volle honderd procent in om, vaak met een enorme gedrevenheid en saamhorigheid, voor iemand te zorgen of iets waardevols voor een ander of organisatie te doen. In tijden van corona is dat niet altijd even makkelijk. Het college, de raad en de jeugdraad bedankt hen persoonlijk voor deze extra inzet en inspanningen. Eet smakelijk!