Algemeen

EDlive corona-editie: twee dagen lang geld scoren voor 'n groot 70+'ers diner

De vier presentatoren van EDlive.
De vier presentatoren van EDlive.

ENTER – De voorbereidingen voor EDlive 2020 zijn in volle gang. Vrijdag gaat het online radio- en tv-evenement, een extra corona-editie, namelijk van start. De fanatieke groep vrijwilligers, die anderhalf jaar geleden nog ruim 35.000 euro bijeen schraapte voor diverse Enterse doelen, zet zich nu in voor de Enterse ouderen en ondernemers.

Inmiddels heeft de organisatie vele aanmeldingen ontvangen van bedrijven en ondernemers, die dit lokale evenement een warm hart toedragen. Zo hebben ondernemers mooie bijdragen gedaan voor het ouderendiner, maar zijn bovendien ook tientallen prijzen gedoneerd, die weggegeven worden aan Enternaren die een plaat aanvragen voor het goede doel.

Tijdens EDlive 2020 maakt elke Enternaar die – in ruil voor een donatie – een plaat aanvraagt, kans op een grote prijs of een heus prijzenpakket! Daarnaast wordt een grote online Noaberquiz georganiseerd. Deze is, in navolging van de Noaberquiz van 2018, op vrijdagavond 29 mei vanuit de woonkamer online en gratis te spelen met familie, vrienden of buren. Ook hierbij maken alle deelnemende teams kans op grote prijzen! Aanmelden hiervoor kan nog steeds en wel via www.edlive.nl/noaberquiz.

Wil je als ondernemer, vereniging, stichting of organisatie tijdens EDlive nog een bijdrage of

cheque live op TV willen overhandigen, dan kan dat ook. Tijdens het evenement is er een

speciale chequebox waar je corona-proof je cheque aan de DJ’s kunt aanbieden. We hopen

net als twee jaar geleden vele sport-, toneel- en andere verenigingen spontaan te mogen

begroeten.

Het gehele evenement is te zien, vanaf vrijdagochtend 29 mei 9.00 uur tot en met zaterdag- op zondagnacht via het televisiekanaal van TwenteFM op Caiway kanaal 69, KPN kanaal 1411 en online via www.edlive.nl