Algemeen

E-bike Stuntdagen bij van den Broeke Tweewielers

Ondanks dat we midden in het fietsseizoen zitten en de vraag ontzettend groot is, hebben ze bij van den Broeke Tweewielers weer superscherpe aanbiedingen lopen. Van voorwielmotor tot het veel gevraagde middenmotor-systeem, het team van van den Broeke Tweewielers kan u er alles over vertellen. Bent u nieuwsgierig hoe zo’n e-bike fietst, ook daarvoor hebben ze diverse testmodellen voor u klaarstaan!

 

Voordelen van de e-bike

Dat de e-bike vele voordelen kent, kan inmiddels een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking beamen. Ron Berg, mede-eigenaar vertelt: “Inmiddels is ongeveer 65 procent van onze verkochte fietsen een e-bike.” Dit geeft al aan hoe populair de fietsen zijn. En dat de e-bike alleen voor oudere mensen geschikt zou zijn, daarvan is al lang geen sprake meer gezien de vele hippe en sportieve modellen. De e-bike heeft als grote voordeel dat men minder vermoeidheid ervaart, waardoor mensen veel grotere afstanden afleggen dan dat ze met de gewone fiets zouden doen. Hierdoor genieten ze nog meer van de mooie omgeving die Nederland rijk is. Maar ook op vakantie zijn de fietsen van toegevoegde waarde. Aangezien de elektrische fietsen steeds lichter van gewicht worden, is het meenemen van de fietsen op de auto geen probleem meer.

 

Grote voorraad fietsen

Gelukkig doen ze bij van den Broeke Tweewielers altijd hun best om een groot assortiment fietsen op voorraad te hebben. Vooral in deze gekke coronatijd blijkt de productie niet tegen de grote vraag op te kunnen. Ron Berg: “Door de corona is er van alle kanten vertraging in de leveringen ontstaan. Zo hebben de fietsfabrieken slechts op beperkte krachten kunnen draaien en ook de toeleveringen van de onderdelen heeft vertraging door de corona. Gelukkig hebben wij een grote voorraad fietsen, zodat wij onze klanten snel van hun nieuwe fietsen kunnen laten genieten.”

 

Hemelvaartsdag geopend

En genieten wordt het deze week volgens de weersvoorspellingen! Daarom zal van den Broeke Tweewielers voor het eerst haar deuren op Hemelvaartsdag openen. Ron Berg lacht: “Dus mochten er vroege dauwtrappers zijn die spijt hebben nog steeds geen elektrische fiets aangeschaft te hebben, die kunnen dan direct doorfietsen naar onze winkel en alsnog een mooie e-bike uitzoeken. Wij staan in ieder geval klaar voor u! En voor de zekerheid zeggen we er toch maar bij: mocht u nadenken over het aanschaffen van een e-bike, wacht niet te lang. Want op is echt op.”