Algemeen

E-BATTLE: Tubbergse leerlingen in de strijd tegen energieverspilling

TUBBERGEN - In het educatieve project de e-BATTLE gaan leerlingen van Overijsselse basisscholen de strijd aan met energieverspilling. Gewapend met een zelf opgezette energiebesparingscampagne inspireren zij hun medeleerlingen, ouders en buurtgenoten om zuinig om te springen met energie. Zo maken zij zich sterk voor hun eigen duurzame toekomst. Gaan leerlingen uit Tubbergen de strijd aan? 

De winnaar van 2019
In de e-BATTLE gaan de scholen niet alleen de strijd aan met energieverspilling, maar ook met elkaar! Tijdens de final battle stappen de deelnemende scholen in de ring, en bepaalt een deskundige vakjury wie de succesvolste campagne heeft gevoerd.
 
Aanmelden of meer informatie
Tubbergse scholen kunnen zich aanmelden door vóór 31 oktober een mail te sturen naar Ilse Jansen: jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl. Maar wacht niet te lang. Er is namelijk slechts plek voor vijftien scholen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website. Voor vragen kun je bij Ilse terecht. Bellen mag ook op nummer 06-49876798.
 
Final battle 
Benieuwd hoe het er op zo’n final battle aan toe gaat? Bekijk dan het compilatiefilmpje van het eindevent van de e-BATTLE van 2019. In 2019 werd het eindevenement van de e-BATTLE (basisonderwijs) met eindevenement van Adviseurs van de Toekomst (voortgezet onderwijs) gecombineerd. Kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=nFDB7rE2PEw&t=4s.