Algemeen

e-BATTLE: Bornse leerlingen in de strijd tegen energieverspilling!

BORNE - In het educatieve project de e-BATTLE gaan leerlingen van Overijsselse basisscholen de strijd aan met energieverspilling. Gewapend met een zelf opgezette energiebesparingscampagne inspireren zij hun medeleerlingen, ouders en buurtgenoten om zuinig om te springen met energie. Zo maken zij zich sterk voor hun eigen duurzame toekomst. Gaan leerlingen uit Borne de strijd aan?

 

In de e-BATTLE gaan de scholen niet alleen de strijd aan met energieverspilling, maar ook met elkaar! Tijdens de final battle stappen de deelnemende scholen in de ring en bepaalt een deskundige vakjury wie de succesvolste campagne heeft gevoerd.

 

Aanmelden of meer informatie

Bornse scholen kunnen zich aanmelden door vóór 31 oktober een mail te sturen naar Ilse Jansen, op het mailadres: jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl. Maar wacht niet te lang! Er is slechts plek voor 15 scholen. Geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Voor vragen kun je bij Ilse terecht. Bellen mag ook: 06 498 767 98.

 

Final battle

Benieuwd hoe het er op zo’n ‘final battle’ aan toe gaat? Bekijk dan hier het compilatiefilmpje van het eindevent van de e-BATTLE van 2019. In 2019 combineerden we het eindevenement van de e-BATTLE (basisonderwijs) met eindevenement van Adviseurs van de Toekomst (voortgezet onderwijs). https://www.youtube.com/watch?v=nFDB7rE2PEw&t=4s