Algemeen

Doneeractie rolstoelbus Evi groot succes!

v.l.n.r. Renée Tijhuis, Kevin Nieuwerth, Sharon, Jeroen, Evi en Mila Marsman.

VROOMSHOOP - Wie had dat kunnen bedenken! Het streefbedrag van € 35.000, - is in een maand tijd al behaald. De actie die door het zorgteam van Evi is opgezet om Evi en het gezin meer bewegingsruimte te geven is massaal omarmt.

De actie is veelvuldig gedeeld op social media en veel kreeg aandacht via radio en verschillende kranten. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste donaties binnen kwamen. Niet alleen vrienden en familie, maar als snel kwamen er reacties en donaties uit onbekende hoeken. Jeroen en Sharon Marsman zijn er nog altijd stil van. Sharon: “Het voelt heel dubbel. Het is heel bijzonder dat zoiets voor je wordt gedaan, het voelt heel bezwaarlijk maar we zijn ook ontzettend dankbaar voor elke donatie, groot of klein.”

Het is onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken, alleen al door het feit dat er ook vele anonieme donaties zijn gedaan. Zoals eerder gezegd waren de donateurs heel divers. Van familie en vrienden tot werkgevers en bedrijven en van bekenden vanuit de kerk of het geloof tot compleet onbekenden die geraakt werken door het verhaal. Één donateur willen Jeroen en Sharon wel graag in het bijzonder bedanken.  

Vanuit de Kroon-Oil Foundation kwam er al vrij snel een bijzonder mooie donatie van maar liefst €1000,-. Maar tegelijkertijd heerste er binnen het bedrijf uit Almelo het gevoel om meer te willen doen. Niet veel later werd de daad bij het woord gevoegd en door verschillende acties van werknemers werden medewerkers van Kroon-Oil gevraagd of zij wilden bijdragen aan deze doneeractie. Het resultaat was overweldigend. In totaal hebben 42 medewerkers, meer dan 300 verlofuren gedoneerd (waarbij 1 medewerker zelfs 50 uur heeft gedoneerd) en met de verdubbelaar van Kroon-Oil B.V. kwam er een bedrag van €13.351,55 op tafel. Renée Tijhuis en Kevin Nieuwerth kwamen het bedrag in vorm van een cheque persoonlijk overhandigen namens de Kroon-Oil Foundation.

Opnieuw staan Jeroen en Sharon figuurlijk met de mond vol tanden. Sharon: “Alle donaties op de actiepagina waren al hartverwarmend maar dat er dan ook nog een actie binnen een actie ontstaat met z’n fantastisch bedrag is onwerkelijk.” De donatie vanuit de Kroon-Oil Foundation zorgt ervoor het streefbedrag is gehaald en dat Jeroen en Sharon op zoeken kunnen gaan naar een passende rolstoelbus voor Evi en het hele gezin.

Uw reactie