Algemeen

Deze boom laat wensen in vervulling gaan

OLDENZAAL - Ondanks en misschien vooral door dit gekke jaar heeft iedereen wel een persoonlijke kerstwens. Dat deze sterk uiteen lopen, blijkt wel uit de kaartjes die in de wensboom van Tuin Totaal zijn gehangen. Vooral de wens van Marloes zorgde voor de nodige hilariteit. Zij wil graag ‘een knappe lieve man die niet zeurt.’ Dat is toch niet zoveel gevraagd?

Uit de reacties op de Facebookpagina van Tuin Totaal blijkt dat meer vrouwen naar deze man op zoek zijn. De winkel laat één wens uit de boom in vervulling gaan, maar volgens het personeel van de winkel is de gezochte man nog niet gevonden. Als iemand zich aangesproken voelt: je kan je nog steeds melden. Er blijken ook behoorlijk wat mannen op zoek te zijn naar een dito vrouw.

Als je je een weg door de kaartjes in de boom baant, zal het je verbazen hoe groot de verscheidenheid aan wensen is. Zo wenst Ap dat het licht de duisternis doet verdwijnen. Iemand anders wil weer contact krijgen met haar jongste dochter. Maar Brenda wil het liefst gewoon naar Disneyland Parijs.

Er hangen veel kaartjes van kinderen in de boom. Ook bij hen lopen de wensen erg uiteen.

Liz wil graag een mooie ster omdat opa dood is. Hidde wil dat iedereen een vrolijke, gelukkige kerst heeft en dat iedereen bij zijn familie kan zijn. En Olivier gaat het liefst bij Duuk en Jip logeren. Als het aan Lynn (6) ligt, krijgt ze een leuke puppy met de kerstdagen. Dan kan ze hem lekker knuffelen en aaien, want ze zijn zo zacht en fluffie-achtig.

Wij weten niet of de winkel het voor elkaar gaat krijgen dat Wouter papa wordt, maar een koffiezetapparaat voor de vader van Robin gaat misschien wel lukken. Die van hem is namelijk kapot. Als je zelf een leuke wens hebt, kan je hem voor de kerst nog in de wensboom hangen. En wie weet… Je moet wel goed zoeken naar een plekje, want hij hangt al behoorlijk vol.