Algemeen

Black Friday Tubbergen

GEMEENTE TUBBERGEN - Black Friday barst ook dit jaar weer massaal los in Nederland, in 2021 valt Black Friday op vrijdag 26 november.  De van oorsprong Amerikaanse traditie is inmiddels helemaal thuis in Nederland. In Amerika valt Black Friday altijd op de dag na Thanksgiving Day.

Sinds enkele jaren is de koopgekte van Black Friday overgewaaid naar Nederland. Voor Amerikanen hét moment om inkopen voor de december maand te doen. Sinds enkele jaren is de koopgekte van Black Friday overgewaaid naar Nederland. Ook in de gemeente Tubbergen zijn er heel veel ondernemers die graag inhaken op deze groeiende behoefte.

In Op en Rond de Essen, nummer 47, besteden wij mede dankzij o.a. ondernemers zoals

- Elferink schoenen & Polodogie Tubbergen / Vriezenveen - Snijders Electronics Tubbergen - Marskramer Tubbergen - EP Electropan Tubbergen - Ensink Mode Almelo - He-As lingerie Bad en Nachtmode Borne -- Plus Wallerbosch en Plus Tijhuis - DA Veldstegge Geesteren

royaal aandacht aan hét moment om de Sint- en Kerstinkopen te doen. Maak eerst de leuke puzzel in Black Friday sfeer en ga dan vooral op pad om uw voordeel te doen bij de plaatselijke ondernemers! Veel plezier gewenst.

Uw reactie