Algemeen

Bedrijfsfeest Niehof groot succes!

LATTROP-BREKLENKAMP - Het jaarlijkse bedrijfsfeest van Aannemersbedrijf Niehof vond plaats op zaterdag 5 november jl. bij Gasterij Oatmössche te Ootmarsum.

Deze dag stond vooral in het teken van 4 jubilarissen, Henk Ribberink 40 jaar in dienst, Ruud Teders, Daniel Niehof en Walter Bosch allen 25 jaar in dienst.

Het personeel werd om 12.00 uur bij Gasterij Oatmössche ontvangen met koffie en broodjes en welkom geheten door Martin Niehof.

Hierna werd het gezelschap met de FC Twente-supportersbus gebracht naar Enschede. In Enschede werd een Escape Tour georganiseerd, het was de bedoeling om in verschillende groepen zo snel mogelijk ‘’de geheime uitgang’’ van de binnenstad van Enschede te vinden. Een erg gezellige activiteit dat een erg groot succes bleek.

Om 18.00 uur werd het gezelschap weer bij Gasterij Oatmössche verwacht voor een heerlijk buffet. Directeur Martin Niehof sprak de jubilarissen persoonlijk toe, hij loofde en bedankte de jubilarissen en echtgenotes voor hun bijdrage en inzet voor het bedrijf. Tevens werden de jubilarissen op ludieke wijze in het zonnetje gezet door de collega’s. De avond werd op gezellige wijze voortgezet waarbij ook enkele familieleden en vrienden van de jubilarissen waren uitgenodigd.

Het was een erg geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.