Algemeen

Avondwandeling 13 en 14 juli
Georganiseerd door Dagbegeleiding Dorpsbeek Losser

LOSSER / OVERDINKEL - Dagbegeleiding de Dorpsbeek heeft woensdag 13 en donderdag 14 juli een tweedaagse avondwandeling georganiseerd voor alle bezoekers en mantelzorgers. De aanmelding was geweldig, zowel van de bezoekers als de mantelzorgers. Ook het personeel van de Thuiszorg van Carintreggeland meldde zich spontaan, zoals ook vrijwilligers.

De eerste avond was het verzamelpunt bij het Kulturhus in Overdinkel en werd er rondom Overdinkel gewandeld. De koffiestop was bij de familie Niemeijer waar ze hartelijk werden ontvangen voor een kopje koffie met wat lekkers. Heerlijk bij hen onder de overkapping gezeten, wat ook wel fijn was   want het was een warme, zwoele avond.

De tweede avond was de start bij Dagbegeleiding de Dorpsbeek in Losser en werd er wederom in en rondom Losser gewandeld, richting de Zandbergen, en daar was de koffiestop bij de familie Elferink. Ook daar weer een hartelijke ontvangst met koffie en wat lekkkers.

Gelukkig waren de weergoden hen goed gezind en was het enthousiasme groot. “Al die blije gezichten, daar doen we het toch voor”, werd er gezegd. Al met al twee zeer geslaagde avonden die zeker voor herhaling vatbaar zijn. Dus ook in 2023 willen ze weer met een fijne groep op stap.

Dagbegeleiding de Dorpsbeek is vijf dagen per week geopend. Zij bieden  bezoekers een prettige daginvulling. Andere mensen ontmoeten.

Ze hebben nog enkele plekken vrij voor deelname bij de Dorpsbeek, u heeft wel een WMO of WLZ beschikking nodig.  Loop gerust eens binnen om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn. Of neem contact met hen op. Ook hebben ze nog plek voor vrijwilligers.

Dagbegeleiding de Dorpsbeek, Lutterstraat 2 7581 BV te Losser. Tel. 06-34359733 of 088-3677000.

E-mail:losser-dorpsbeek@carintreggeland.nl

Je kunt hen op Facebook volgen.