Algemeen

Autowassen voor Twente Tegen Kanker groot succes

Op de foto vlnr: Marijke Hofstra van AVIA Weghorst en Petra Goddijn van Stichting Twente Tegen Kanker bij deelnemende locatie AVIA Borne

WESTERHAAR - Het autowassen voor Twente Tegen Kanker bij AVIA is een groot succes gebleken. Er is maar liefst €1250,- opgebracht voor de stichting. Op 11 en 12 september organiseerde AVIA Weghorst een autowasweekend, waarbij 50% van de opbrengst van elke wasbeurt naar Twente Tegen Kanker zou gaan.

Marijke Hofstra van AVIA Weghorst laat weten: “Alle acht deelnemende locaties hier in Twente hebben zich ingezet om de actie tot een succes te maken. Er zijn dan ook veel mensen op de actie afgekomen en we willen iedereen die hun auto is komen wassen bedanken. We hoopten een mooi bedrag te kunnen doneren en volgens mij is dat gelukt.”.

Petra Goddijn van Twente Tegen Kanker: “we zijn trots dat we dit samen hebben kunnen doen hier in de regio. Fijn dat we een partner hebben gevonden die ons mede ondersteund bij dit project.”. De opbrengst van het autowasweekend gaat naar de nieuwe ontmoetingstuin bij het oncologisch centrum bij het ZGT in Hengelo.

Uw reactie