Algemeen

Autobedrijf Tijhuis stelt hofauto beschikbaar aan Turtrappers

LANGEVEEN / BRUINEHAAR -  Sinds jaar en dag stelt Autobedrijf Tijhuis uit Langeveen een hofauto gratis ter beschikking aan de hoogheden van Carnavalsvereniging de Turftrappers. Onlangs namen de nieuwe hoogheden, prins Eric, adjudant René en hun hofdames Anja en Christel, de sleutels in ontvangst van hun speciale Mercedes-Benz GLA.

In kleuren gewrapt

Adjudant René is als automonteur werkzaam bij Autobedrijf Tijhuis. Dit was voor eigenaar Hubert Tijhuis reden een bijzondere editie van Mercedes-Benz beschikbaar te stellen, speciaal gewrapt in de kleuren van het prinsenkoppel. Op de foto staan staan de hoogheden samen met Hubert Tijhuis stralend bij hun bijzondere, gewrapte bolide, die ze gedurende het hele carnavalsseizoen mogen gebruiken.

Sponsor

Autobedrijf Tijhuis is voor de Turftrappers een sponsor van het eerste uur. Het is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar een begrip is in Langeveen en omstreken wat betreft gebruikte occasions en haar geavanceerde werkplaats. Bij het bedrijf zijn continu zo'n 200 auto's van de meest uiteenlopende merken en prijsklassen op voorraad.

Uw reactie