Algemeen

Arno Spekschoor voorgedragen als nieuwe wethouder

Borne | De 54- jarige Arno Spekschoor uit Vorden wordt voorgedragen als de nieuwe CDA-wethouder van de gemeente Borne. Hij wil het wethouderschap overnemen dat was vrijgekomen door het vertrek van Herman Mulder. Medio juni hoopt hij aan de slag te gaan. “Ik heb er zin in, Borne is een prachtige gemeente met leuke uitdagingen, laat maar komen”, zo gaf hij in een eerste reactie aan.

Het CDA Borne heeft Spekschoor voorgedragen als kandidaat. “De kandidaat voldoet overtuigend aan de profielschets, is bekend met de huidige portefeuille en kan hierdoor de taken van de huidige wethouder één op één overnemen. Daarmee is ook geborgd dat er geen leegte ontstaat in het functioneren van het college”, zo geeft het CDA aan.

 

Het CDA Borne heeft er alle vertrouwen in dat de voordracht van Arno Spekschoor positief bekrachtigd zal worden door de raad.

 

Ervaring

 

Spekschoor was ruim 6 jaar wethouder in de gemeente Bronkhorst. Die positie heeft hij moeten verlaten. “Er werden onderhandelingen opgestart en daarbij viel het CDA buiten de boot. En dan komt er een einde aan een leuke bestuurlijke periode. Maar ik verheug me op Borne, vooral om daar samen te werken met de andere partijen”. Spekschoor heeft dus al wat ervaring als wethouder. WA

Uw reactie