Algemeen

Aquapark De Zandstuve Vroomshoop let op de kleintjes!

VROOMSHOOP – De Stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop bevindt zich in de laatste fase van de upgrading en verfraaiing van het Aquapark. Uit een actie onder de ondernemers en bevolking van Vroomshoop hebben we afgelopen jaar de fantastische familieglijbaan kunnen realiseren. Ook de gemeente Twenterand zorgde voor een mooie fi nanciele bijdrage en we deden met succes een beroep op een nationaal fonds.

Van deze hartverwarmende actie hebben we nog € 15.000 overgehouden. Een mooi begin voor de realisatie van het waterspraypark, dat uiteindelijk € 64.000 gaat kosten. Dat is een prachtige voorziening voor de allerjongsten, die ons Aquapark echt compleet maakt. We letten op de kleintjes, zowel letterlijk als figuurlijk en willen dit waterspraypark samen met jullie graag realiseren.

Financiële ondersteuning
We willen nog één keer een beroep doen op inwoners en ondernemingen in Vroomshoop en directe omgeving. Wij vragen om een stukje financiële ondersteuning voor een prachtige voorziening voor de jongste bezoekers van het Aquapark.

Sponsoring
Ook bestaat er voor ondernemingen de mogelijkheid van sponsoring van een waterspraytoestel. Dat varieert van vloersprayers tot een paddenstoel en van waterbogen tot een totaal waterspel! Neem daartoe contact op met secretaris Riëtte Makkinga via 06-48255174.


Hartelijk dank

Hartelijk dank namens het bestuur van de Stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. Doe mee aan de actie voor een waterspraypark voor de jongste Wij hopen op jullie ruimhartige financiële medewerking en elk bedrag is welkom! Op onze Facebook-pagina zijn de resultaten van de actie te volgen.