Algemeen

Al 26 jaar verkoopt Fride Kok heerlijke bonbons, snoep en chocolade in haar Candy Corner

OLDENZAAL - Maar ook voor nougat, verse thee en originele cadeau-artikelen kan je bij haar terecht. En als je nog een leuk Moederdagcadeau zoekt, zal je hier zeker slagen. Als het aan Fride ligt, gaat ze nog jaren op dezelfde voet door. “Je hoopt dan natuurlijk dat je gezondheid het toelaat.”

Fride Kok van Candy Corner

Ze wilde altijd al een winkel. “En als de tijd zich voor doet, dan moet je doorpakken,” vertelt ze enthousiast. Alles ziet er super strak en goed georganiseerd uit. Nu het bijna Moederdag is, heeft ze de winkel tot aan de nok toe gevuld met heerlijke chocola. Je kan het zo gek niet bedenken of het staat er. Chocolade pumps, prachtige tabletten met lieve teksten, grote chocolade harten, snoepboeketten, maar ook de overheerlijke bonbons waarvoor klanten speciaal naar haar winkel komen. “Deze worden gemaakt door Tim van Zuthpen en hij brengt ze elke week vers,” zegt ze trots.

Alle chocola is van hoogwaardige kwaliteit en dat proef je. “Het zijn geen bonbons van de groothandel, maar gemaakt van Callebaut chocolade. Er zit niet zomaar een jamvulling in.” Ze zien er stuk voor stuk prachtig uit. Op de toonbank vind je ook diverse soorten nougat. En op een rek achter de toonbank staat een groot assortiment verse thee uitgestald. En je kan zelf snoep scheppen.

Fride staat altijd klaar voor persoonlijk advies. Ik kan me zo voorstellen dat veel klanten ook voor de gezelligheid even bij haar langsgaan. Ze heeft echt hart voor de zaak. “Vooral Pasen vind ik erg leuk. Dan kan je de hele winkel daarop inrichten. Dat is met Kerst wel jammer, want dat komt in de verdrukking met Sinterklaas.”

Maar nu komt Moederdag eraan. De keuze is enorm en je cadeautjes worden met aandacht ingepakt, waardoor je met een creatief kunstwerkje de winkel verlaat. Je kan de Candy Corner vinden in de Vijfhoek, vlak bij de bibliotheek.

Uw reactie